De tøffeste mafia-spillene

Ordet mafia kommer fra det sicilianske ordet “mafiusu”, som opprinnelig betyr “kul” eller “vågal” når det brukes om en mann. En mafioso er med andre ord ingen vanlig gangster, men en kriminell italiener som både er veltalende og vet å nyte det søte liv. Mafiakartellens virksomhet har tilegnet seg enorme rikdommer gjennom tidene, og det er derfor ikke rart at dette har inspirert spillutviklere innen flere sjangre, også innen spillautomater på nett. Det fins flere spill å velge mellom på markedet, men disse er noen av de aller tøffeste:

The Slot Father

I denne fartsspekkede 3D video-spilleautomaten fra BetSoft møtes spillerne av en utrolig grafikk og et klokkeklart lydbilde, noe som bidrar til at spilleopplevelsen ligner på det å se en mafia-film i en kinosal. Spillet byr på flere ulike bonusrunder, med bankran og et eget maskingevær-bonusspill. Gratisspinnene kan multipliseres inntil 300 ganger, og det fins masse vinnermuligheter langs de 30 betalingslinjene i spilleautomaten.

Reel Gangsters

Ordspill er vanlig i mafia-inspirerte spilleautomater, og Reel Gangsters er intet unntak. Det er selveste Al Capone som er hovedpersonen her, og det er spillerens jobb å utfordre den stilige storskurken. Spillet inneholder både Wilds og Scatters, som sørger for økte vinnersjanser og aktiverer bonusrunder. En bonusfunksjon er Daylight Robbery, et oppdrag i fem deler med en underholdende historie. Spillerne som klarer å bryte seg inn i hvelvet til mafiabossen kan vente seg en enorm pengepremie. Jazzmusikk sørger for å ta spilleren med tilbake til den stilige epoken.

Dogfather

For de som ikke klarer å bestemme seg for om de liker mafiaer eller hunder best, har Microgaming kommet med et ypperlig alternativ – nemlig Dogfather! Spilleautomaten har fem hjul og 20 betalingslinjer, og plottet er ganske absurd. Det dreier seg en berømt hundegangster i underverdenen, og spillet er fullspekket med bikkjer. I gratisspinn-delen kan heldige spillere hente så mange som 195 000 mynter. Og siden hunder elsker brannhydranter, fins det også en Bonus Hydrant-funksjon i spillet, hvor man kan vinne inntil 5 300 mynter. Selveste bossen, Daddy Dogfather, er wild-symbolet i spillet, og har flere artige triks på lager.